Scholen / Werkweken / Groepen

Waddenweek Arrangement

Arrangement op basis van volpension. Uw schoolreis naar ameland begint bij aankomst met de veerboot in nes. Hier staan uw fietsen klaar waarmee u naar de groepsaccommodatie fietst. U hoeft niet te slepen met uw bagage: deze wordt door fietsenverhuurbedrijf Nobel vervoerd naar de groepsaccommodatie. Op de dag van aan- komst zal het weekprogramma nog eens met u worden doorgenomen. Het programma omvat een natuurexcursie en wadlopen, dagelijks ontbijt, lunchpakket (zelf klaarmaken) en eenwarme maaltijd. De fietsen staan van maandag tot vrijdag tot uw beschikking.

Tarieven Waddenweek

  • ma-vrij €170,-
  • ma-woe €90,-
  • woe-vrij €90,-

Het waddenweekprogramma kan worden uitgebreidt met tal van activiteiten. Denk aan een bezoek aan de vuurtoren, diverse musea, een golfclinic of een rondvaart langs de befaamde zeehondenbanken. Voor golfsurfen , strandzeilen , raften en overige strandactiviteiten in groepsverband bent bij amelandadventure.nl aan het juiste adres.


Klik hier voor meer filmpjes van groepsaccomodatie De Witte Reep op Youtube

Foto's

Duin Excurie

Duin excursie

Afhankelijk van het weer en getij wordt een wandeling over een drooggevallen gedeelte van het wad gemaakt. Uw gids Klaas Hofker vertelt u tijdens deze wandeling interessante wetenswaardigheden over het ontstaan van eb en vloed, het leven op en in het wad , en het belang van dit bijzondere natuurgebied voor mens en dier. Een paar oude sportschoenen behoort tot de benodigdheden van het wadlopen.

duinexcursie2

duinexcursie3

duinexcursie4

Natuur Excursie

wadexcursie1

Voorafgaand aan de natuurexcursie wordt een plaats in het natuurgebied afgesproken waar u en uw gids elkaar treffen. De te volgen route kan in overleg met u worden samengesteld. Uw gids zal u vele bijzonderheden vertellen over de schitterende flora en fauna van Ameland , welke ieder jaargetijde anders is.

wadexcursie2

wadexcursie3

wadexcursie4