Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Personeelsuitje Ameland

Een personeelsuitje op Ameland wordt een onvergetelijke herinnering wanneer u uw verblijf boekt bij groepsherberg De Witte Reep. Deze moderne groepsaccommodatie, welke bijzonder geschikt is voor een personeelsuitje op Ameland, ligt aan de westkant van dit Waddeneiland. Voor uw personeelsuitje op Ameland is dit de juiste keuze, omdat groepen hier een zeer gastvrij verblijf vinden.

Een personeelsuitje op Ameland is geschikt voor teamspirit

Zo ontdekt u tijdens uw personeelsuitje op Ameland dit prachtige eiland. Een personeelsuitje op Ameland is zeer geschikt voor de teamspirit van uw bedrijf. U kunt tijdens uw personeelsuitje op Ameland onder meer gaan wadlopen onder leiding van onze ervaren gids. Verder kunt u met de groep nog tal van andere sportieve activiteiten ondernemen, zoals volleyballen, voetballen en golfen.

Contact

Wanneer u een personeelsuitje op Ameland bij ons wilt boeken, dan heeft u de keuze uit vier accommodaties. Er is een accommodatie die geschikt is voor 10 personen, een voor 30 tot 50 personen, een voor 24 tot 30 personen een voor 15 tot 22 personen. Voor uw personeelsuitje op Ameland heeft u bij De Witte Reep dus volop de keuze uit diverse groepsaccommodaties. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)5 19 -55 43 80 of stuur een mailtje naar info@dewittereep.nl.

Deel deze pagina