Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Ameland kampeerboerderij

Op het prachtige Waddeneiland Ameland is kampeerboerderij De Witte Reep gevestigd. De Witte Reep op Ameland is een kampeerboerderij,welke zeer geschikt is voor een familiebijeenkomst, een vriendenvakantie of een bedrijfsuitje. Wanneer u een verblijf wilt boeken op Ameland op een kampeerboerderij, dan heeft u bij ons de keuze uit vier accommodaties.

Een verblijf op Ameland in kampeerboerderij De Witte Reep

Een verblijf op Ameland in kampeerboerderij De Witte Reep is een aanrader voor een vakantie of weekendje weg met een grote groep. U heeft op Ameland bij onze kampeerboerderij de keuze uit een accommodatie voor 10 personen, maar ook uit accommodaties voor grotere groepen. Op Ameland en onze kampeerboerderij is volop vertier te beleven. Zo kunt u rondom de kampeerboerderij onder meer tafeltennissen, volleyballen en voetballen. Ook ligt er op Ameland, vlakbij de kampeerboerderij, een golfbaan. Verder kunt u op het eiland heerlijke strandwandelingen maken, wadlopen en de vuurtoren bezichtigen.

Contact

Wilt u meer weten over een verblijf op Ameland in onze kampeerboerderij? Dan kunt u gerust even contact met ons opnemen voor meer informatie over een groepsvakantie op Ameland in kampeerboerderij De Witte Reep. Wij zijn te bereiken via +31 (0)5 19 -55 43 80 of stuur een mail naar info@dewittereep.nl. Ook kunt u via onze website een brochure aanvragen.

Deel deze pagina