Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Groepsverblijf Ameland

Zoekt u een groepsverblijf op Ameland? Dan is groepsherberg De Witte Reep dé meest ideale uitvalsbasis. Ons groepsverblijf op Amelandvindt u aan de westkant van het eiland. Het ligt op een prachtige plek op slecht 2 kilometer afstand van de Noordzee en het strand. Rondom dit groepsverblijf op Ameland zijn tal van sport- en spelmogelijkheden. Zo vindt u hier een voetbalveld, een tafeltennistafel en een volleybalveld. Ook ligt dit groepsverblijf op Ameland vlakbij een golfbaan.

Een gastvrij groepsverblijf op Ameland

De Witte Reep is een zeer gastvrij en kindvriendelijk groepsverblijf op Ameland. Dit groepsverblijf op Ameland is geschikt voor onder meer een familieweekend, personeelsuitje, vriendenbijeenkomst of een schoolreisje. Voor een schoolreisje of een werkweek kunt u bij ons groepsverblijf op Ameland een groepsarrangement boeken. Ons groepsverblijf op Ameland ligt op zes hectare grond en er is heel veel ruime voor sport en spel. Vlakbij onze accommodatie kunt u gaan wadlopen onder leiding van onze gids. Verder liggen de dorpen Ballum en Hollum en de vuurtoren op een steenworp afstand van De Witte Reep.

Contact

Wilt u meer informatie over ons groepsverblijf op Ameland? Of heeft u interesse in ons groepsverblijf op Ameland? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. U kunt ons bellen of mailen via +31 (0)5 19 -55 43 80 en info@dewittereep.nl. Verder kunt u via onze website een brochure aanvragen met foto’s en de prijslijst.

Deel deze pagina