Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Groepsreis Waddeneiland

Bent u voor een groepsreis naar een Waddeneiland op zoek naar een geschikte accommodatie? Dan is groepsherberg De Witte Reep op Ameland het meest ideale verblijf. Onze groepsherberg is uitermate geschikt voor een groepsreis naar het Waddeneiland Ameland. Uw groepsreis naar dit Waddeneiland wordt bij ons onvergetelijk. De Witte Reep beschikt namelijk over veel faciliteiten en is zeer gastvrij een ook nog een kindvriendelijk.

Een groepsreis naar het Waddeneiland Ameland

Wanneer u een groepsreis naar het Waddeneiland Ameland wilt boeken, dan heeft u bij ons de keuze uit vier accommodaties. Het is afhankelijk van de grootte van de groep welk verblijf het beste bij u past. Onze gehele groepsherberg biedt 96 slaapplaatsen. Voor uw groepsreis naar een Waddeneiland kunt u bij ons verblijven in het Woonhuis, de Koestal, de Achterschuur en Studio Noordzee. Het Woonhuis is een accommodatie voor maximaal 10 personen, de Koestal is geschikt voor 30 tot 50 personen, in de Achterschuur kunnen 24 tot 30 personen verblijven en in Studio Noordzee 15 tot 22 personen. Voor uw groepsreis naar het Waddeneiland Ameland kunt u bij De Witte Reep een groepsarrangement boeken, namelijk de waddenweek. Op deze manier kunt u Ameland goed ontdekken.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een groepsreis naar het Waddeneiland Ameland? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen u altijd meer vertellen over onze groepsherberg en het boeken van een groepsreis naar het Waddeneiland. De Witte Reep is bereikbaar via +31 (0)5 19 -55 43 80 of stuur een mail naar info@dewittereep.nl. Verder kunt u via onze website ook altijd even een brochure aanvragen.

Deel deze pagina