Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Groep Ameland

Wilt u met een groep op Ameland verblijven? Dan is groepsherberg De Witte Reep dé meest ideale locatie. De Witte Reep is namelijk een zeer geschikte uitvalsbasis voor een verblijf met een groep op Ameland. U kunt bij ons met een grote of kleine groep op Ameland verblijven. Wij hebben ruimte voor 96 personen, verdeeld over vier verschillende accommodatie. Verder is de Witte Reep zeer gastvrij en kindvriendelijk. Uw verblijf met een groep op Ameland wordt daarom onvergetelijk.

Met een groep op Ameland verblijven is een aanrader

Met een groep op Ameland verblijven is echt een aanrader. Vooral wanneer u een accommodatie boekt bij De Witte Reep. U vindt hier namelijk veel sport- en spelmogelijkheden. Zo is er hier een volleybal- en voetbalbaan en een tafeltennistafel. Ook ligt De Witte Reep slecht op twee kilometer afstand van het strand. Voor een verblijf met een groep op Ameland bieden wij u tal van mogelijkheden. Zo kunt u bij ons een speciaal arrangement boeken, waarbij u onder meer kunt gaan wadlopen. Verder heeft u voor uw verblijf met een groep op Ameland bij ons de keuze uit vier accommodaties. Zo kunt u een accommodatie reserveren die geschikt is voor maximaal 10 personen, maar ook eentje waar maximaal 50 personen kunnen verblijven. Verder zijn al onze accommodaties sfeervol en voorzien van een televisie, keuken en sanitaire- en wasvoorzieningen.

Contact

Wilt u meer weten over het boeken van een accommodatie voor een verblijf met een groep op Ameland? Dan bent u van harte welkom bij De Witte Reep. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over een verblijf met een groep op Ameland. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)5 19 -55 43 80 of stuur even een mailtje naar info@dewittereep.nl.

Deel deze pagina