Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Familieuitje Ameland

Voor een familieuitje naar Ameland is groepsherberg De Witte Reep zeer geschikt. Dit is een moderne groepsaccommodatie aan de westkant van het eiland. Voor uw familieuitje op Ameland vindt u hier een gastvrij verblijf. Verder is deze groepsaccommodatie ook ideaal voor een familieuitje naar Ameland met kinderen. Rondom het terrein van De Witte Reep zijn er namelijk heel veel sport- en spelmogelijkheden. Ook ligt deze accommodatie op een steenworp afstand van het strand.

Een familieuitje naar Ameland is een aanrader

Een familieuitje naar Ameland is echt een aanrader. U kunt hier namelijk, met de hele familie, tal van activiteiten ondernemen. Zo kunt u, tijdens uw familieuitje op Ameland gaan wadlopen onder leiding van onze ervaren gids. Bij ons heeft u, voor uw familieuitjenaar Ameland, de keuze uit vier accommodaties. Het is afhankelijk van de groepsgrootte welke accommodatie het beste bij u past. Zo kunt u een verblijf boeken voor 10 personen in het Woonhuis, maar u kunt ook een verblijf reserveren in De Koestal. Deze accommodatie is weer geschikt voor maximaal 50 personen. Op onze website vindt u meer informatie over onze vier accommodaties.

Contact

De Witte Reep is dé ideale uitvalsbasis voor een geslaagd familieuitje op Ameland. Wanneer u meer wilt weten over onze accommodaties en welke ervan geschikt is voor uw familieuitje naar Ameland, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)5 19 -55 43 80 of stuur een mail naar info@dewittereep.nl. Verder kunt u via onze website een brochure aanvragen. Zo komt u meer te weten over onze accommodaties.

Deel deze pagina