Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Bedrijfsuitje Ameland

Wilt u voor een bedrijfsuitje naar Ameland? Dan is De Witte Reep een uitermate geschikte accommodatie voor een bedrijfsuitje op Ameland. Voor uw bedrijfsuitje op Ameland heeft u bij ons de keuze uit vier accommodaties.

Een prima plek voor een bedrijfsuitje op Ameland

Het groepsverblijf van de Witte Reep ligt op zes hectare grond en er is een zee van ruimte voor sport en spel. Zo kunt u hier tafeltennissen, volleyballen en voetballen. Voor een bedrijfsuitje is Ameland een zeer geschikt eiland. U kunt hier namelijk tal van activiteiten ondernemen, zoals fietsen, de vuurtoren bezichtigen en golfen.  Ook liggen de dorpjes Hollum en Ballum in de buurt. Verder kunt u tijdens uw bedrijfsuitje op Ameland onder meer wadlopen. Dit kunt u doen met onze ervaren gids. Kortom, voor uw bedrijfsuitje op Ameland is De Witte Reep een prima uitvalsbasis.

Contact

Wilt u ook een verblijf boeken in de Witte Reep voor een bedrijfsuitje op Ameland? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over een bedrijfsuitje op Ameland. U kunt ons dan bellen of mailen via +31 (0)5 19 -55 43 80 en info@dewittereep.nl.

Deel deze pagina