Welkom bij de Witte Reep

Groepsaccomodatie De Witte Reep op Ameland
  • gratis wifi !


Tipi op Ameland

groeps-tipi met plaats voor 20 personen

Rondleiding groepsherberg 'de Witte Reep'

Schone slaapkamers

De Witte Reep, een moderne groepsaccomodatie op Ameland

Accommodatie Ameland

Zoekt u een accommodatie op Ameland waar u met een hele groep kunt verblijven? Dan is groepsherberg De Witte Reep erg geschikt. Dit is een zeer moderne accommodatie op Ameland aan de westkant van het eiland. Groepen vinden op deze accommodatie op Ameland een gastvrij en kindvriendelijk verblijf.

Een bijzonder geschikte accommodatie

Onze accommodatie op Ameland is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend, vriendenbijeenkomst of een bedrijfsuitje. U heeft de keuze uit vier groepsverblijven. U kunt dus een verblijf boeken in een accommodatie op Ameland die het beste bij u past. Zo heeft u de keuze uit een accommodatie op Ameland voor 10 personen, maar ook uit eentje voor 30 tot 50 personen, een voor 24 tot 30 personen en een accommodatie op Ameland voor 15 tot 22 personen. Voor bijna elke groep is er dus een accommodatieop Ameland. Verder is er rondom het terrein van De Witte Reep een zee van ruime voor sport en spel. Zo kunt u hier tafeltennissen, voetballen en volleyballen. Het strand ligt op slechts 2 kilometer afstand van de accommodatie.

Contact

Wilt u ook een verblijf boeken in een accommodatie op Ameland van de Witte Reep? Dan ben u van harte welkom bij ons. Voor meer informatie over een verblijf in een accommodatie op Ameland kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)519-554380 of mail naar info@dewittereep.nl. Verder kunt u via onze website een brochure aanvragen.

Deel deze pagina